Niet lekker in je vel? Volg een zang les!

 In home, koor, online zangles, zangschool rotterdam

Zit je ook wel eens niet lekker in je vel? Dat je op geen enkele manier vooruit komt? Dat je liever de hele dag in bed blijft liggen, je telefoon niet opneemt en je werk, gezin, vrienden en alles laat voor wat het isIk ken het. Ik heb het vaak om me heen gezien omdat er in mijn familie depressie voorkomt. 

 

Als er één ding is dat mij een geluksgevoel geeft dan is dat zingen.

 

Als er één ding is dat mij een geluksgevoel geeft dan is dat zingen. Omdat ik weet dat zingen blij maakt ben ik het altijd blijven doen.  Zingen maakt een deurtje open naar je hart waarvan je dacht dat het niet bestond en daarmee sluit ook het deurtje van je hoofd.

Dat hoofd dat eigenlijk alleen dient om aan te geven of je moet vluchten of vechten. Bij zingen kan dat niet. Dan moet je blijven staan. Inademen, naar binnen kijken en klank loslaten. Daar zit de blijdschap en nieuwe frisse energie. 

Starten met zangles is vaak onverwacht starten met een innerlijke reis. Een reis met stevige benen op de grond, jezelf laten zien, niet meer inhouden, meer plezier en zelfvertrouwen.

Ik ben ervan overtuigd dat zingen en het maken van muziek je algehele mentale gezondheid verbeterd. Het zingen heeft mij keer op keer overtuigd dat ik me niet down hoef te voelen. Lees ook het verhaal winnen in het zingen. 

 

“Soms voel ik me moe na een lange dag hard werken, maar wanneer ik dan bij de koorles ben geweest kom ik weer vol energie thuis”

 

Éen van onze koorleden vertelde laatst: “Soms voel ik me moe na een lange dag hard werken, maar wanneer ik dan bij de koorles ben geweest kom ik weer vol energie thuis”

Zingen maakt je leven lichter en extra leuk. 

Dit gold ook voor Brian.

“Na mijn burn-out kwam ik in gesprek met een vriend over zingen. Hij zei dat als ik het leuk vond om te zingen dat ik dat gewoon moest gaan doen. De proefles is me heel goed bevallen. Ik geloof dat zingen me helpt met mijn herstel en ik had nooit gedacht dat ik binnen 7 maanden op een podium zou staan met andere mensen en ook nog eens solo zong!”

Wat je doel ook is. Je bent één stap verwijderd om te gaan ontdekken waar jij staat met jouw zangstem. 

Gun jezelf een zelfvertrouwen boost en leer te genieten van je stem. 

Meld je aan voor de eerst volgende proefles van het RNB KOOR of doe een Online Privé Zangles. Mail me bij het envelopje naast de foto hieronder of app me even. 

Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

vijftien + 10 =

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0