7 voordelen van online zanglessen

 In online zangles, zangschool rotterdam, zingen

Van de week keek ik in mijn agenda en bleek dat de afgelopen tijd  147 online zanglessen zijn gegeven. Dat gaat alleen om de privé zangles. De groepslessen niet eens meegeteld. 

Ik ben zo trots op de flexibiliteit en lef van de leerlingen. Zingen in je eigen huis is juist één van de mooie dingen die je helpen om over schaamte heen te stappen wanneer je zingt en daarom is online zangles ook zo succesvol.

Ook Marleen, Roelof en Madeleine hadden eerst hun twijfels, maar na een aantal zanglessen waren ze verkocht. Check even onderstaande ervaringen. 

“Ik heb het idee dat ik meer durf sinds ik online zangles heb. Geen schaamte meer of dat mensen me horen of niet, ik doe het gewoon” – Marleen

of die van Roelof.

“Nu dat ik online zangles heb, in mijn eigen kamer. Stel ik me meer open. Dat helpt me om mijn stem beter te gebruiken” – Roelof

of lees hoeveel plezier Madeleine heeft. 

“Ik had eigenlijk niet gedacht dat ik online zangles zo leuk zou vinden. Het is echt even ‘ik breek lekker de week’ moment. Even een kamer voor mij alleen, zonder kids en man en voluit zingen. Heerlijk!”- Madeleine

 

Het verlangen om te zingen is er. Ga er iets mee doen.

 

 

Wat als je gewoon gaat staan voor wat je stem is? Wie je in feite gewoon bent? Het verlangen om te zingen is er. Ga er iets mee doen en doe dit gewoon in het comfort van je eigen huis. 

7 voordelen van online zanglessen

 

  • In het comfort van je eigen huis en daarmee je eigen plekkie, je eigen comfort zone
  • Tijdbesparend en geen extra kosten omdat je niet hoeft te reizen
  • Je krijgt begeleiding bij het thuis oefenen van je stem en dit kan er nog wel eens bij        inschieten als je ook offline les hebt
  •  Je durft meer omdat ik niet ‘dichtbij’ je sta
  •  Ondanks de zenuwen toch zingen in het bijzijn van visite of weten dat de buren je     kunnen horen.

 

Lees tip: Nooit meer bang om te zingen

 

  • De lessen worden altijd veilig opgenomen en je kan deze terug kijken om te zien              wat je kan verbeteren
  • Tussen het thuiswerken door een fijne pauze, een muzikaal moment voor jezelf  met  als gevolg lekker ontspannen en daarom een vernieuwde frisse energie. Heerlijk toch? 

 

Je hebt op een gegeven moment gewoon niet meer door dat je aan het zingen bent!

 

Weet je waarom onze online zanglessen niet saai zijn? Dat komt omdat we niet stil zitten. De zangles zit vol met beweging, vocal warm ups en jouw favoriete songs die je graag zingt. Je hebt op een gegeven moment niet meer door dat je aan het zingen bent. Ik stel je op je gemak en je krijgt de beste singing tools om jouw unieke krachtige stem uit de schaduw te halen. 

 

Ik had eigenlijk niet gedacht dat ik online zangles zo leuk zou vinden. Het is echt even ‘ik breek lekker de week’ moment. Even een kamer voor mij alleen, zonder kids en man en voluit zingen. Heerlijk!

Madeleine

 

 

Ben je ready om jouw unieke krachtige stem uit de schaduw te halen in het comfort van je eigen huis? Wil je jouw zenuwen de baas zijn, vrij en moeiteloos zingen en daarom geen schaamte meer voor het eigen geluid van je stem?

Let’s get it!

 

BOEK JOUW ONLINE ZANGLES HIER

Recommended Posts

Leave a Comment

negentien + 3 =

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0