DOWNLOAD DE 7 GRATIS ZANGTIPS (VIDEO)

Hoe zou het zijn als je moeiteloos kan zingen?
Hoe je op jouw unieke manier je stem laat horen?
Dat je compleet comfortabel wordt met jezelf en je stem?
Dat je op het podium kan staan zonder angst en vol zelfvertrouwen?
Deze video heb ik met liefde gemaakt voor de zanger die een mooie start wilt maken met beter zingen. Ik geloof dat iedereen kan zingen. Ongeacht het talent waar je mee geboren bent. Zingen is een gave die de levens van mensen kunnen veranderen. Niet alleen die van jezelf, maar ook voor anderen. Zingen heeft mijn leven een boost gegeven. Het heeft me bewust gemaakt van wie ik ben, wat ik kan en vooral wat ik denk. Als ik een negatieve gedachte had over mezelf  dan kon ik deze makkelijker los laten door gewoon lekker te zingen. Lekker zingen is je hoofd los laten en dichter bij je hart te komen. Met deze 7 gratis basis tips merk je snel verschil. Probeer het uit bij een makkelijke song of een moeilijke song met die ene hoge toon die je al jaren wilt redden, maar nog niet gelukt is.
img_9740

Let op: Als je deze tips toepast en je krijgt last van je stem of de oefeningen voelen oncomfortabel,
stop dan en doe het onder begeleiding van een zangcoach. 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0