Site Loader

Online zanglessen om met plezier het maximale uit jouw stem te halen

Online zangles volgen, in het comfort van je eigen huis, 1 op 1 live coaching via Zoom. Effectief, persoonlijk en ontspannend zodat je binnen no-time meer zelfvertrouwen opbouwt en je stem durft te laten horen.

Online zanglessen via Zoom

  • Online Zangles via Zoom niet persoonlijk genoeg? Niet bij mij.

Online zanglessen kunnen effectief worden ingezet voor het ontwikkelen van jouw unieke zangstem. Je hoeft er de deur niet voor uit, kan meteen thuis aan de slag met de tips en tools en je bespaart op je reiskosten. Daarnaast kan je ervoor kiezen om de les te laten opnemen zodat je deze meteen kan terug kijken.

Online Zanglessen via Zoom

Online zangles ervaringen

Cindy (Utrecht)

Ik heb een online privéles afgenomen en zelfs op deze manier weet Nanda haar kennis en kunde goed over te brengen en neemt ze de tijd. Het was bijna alsof ik met een vriendin aan het Zoomen was, ik was helemaal op mijn gemak!

Harmke van den Broek

Hele goede zangles en Nanda is ook nog gewoon een hele leuke vrouw.  Daarnaast heb ik nu  kennisgemaakt met r&b, maar kun je ook je eigen keuze aan nummers zingen, kortom het is heel divers en afwisselend.

Michael van der Meide

Nanda geeft haar zangles en adviezen op een zodanig positieve wijze, waardoor je je vrijer voelt om beter te leren zingen! Heel erg fijn! Een absolute aanrader voor iedereen die aan zijn/haar stem wil werken!

Online Zangles via Zoom

Interactieve online zanglessen via Zoom

Bij mijn online zanglessen via Zoom zit je niet stil zoals je dat misschien kent bij een vergadering of bespreking. Mijn online zanglessen zijn interactief, uitdagend, muzikaal en zijn bijna niet te onderscheiden van een offline privé zangles op locatie.

Net zoals bij een privé zangles beginnen we met een lichamelijke warming up, een vocale warming up en werken we aan jouw favoriete songs of kies ik een song voor je uit.

Afhankelijk van jouw doelen werken we aan zangtechniek, zelfvertrouwen, performance of een combinatie hiervan.

1-op-1 zangcoaching om jouw zangstem maximaal te ontwikkelen

Kies je direct voor 1-op-1 coaching? Boek dan nu jouw eerste privé zangles met Nanda Akkerman (Tijdelijk beschikbaar als introductieles).