Plan jouw eerste privé zangles

Tijdens jouw eerste privé zangles maken we kennis door middel van een kort gesprekje wat jou drijft om te zingen, waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen leren. We zingen samen een simpel liedje, doen wat zang- en stemoefeningen om vervolgens aan de slag te gaan met een couplet en refrein van één van jouw favoriete songs. Na deze les krijg je direct technieken mee om het maximale uit jouw stem te halen.

Fysiek of via Zoom?

Op het moment is er op de maandag, dinsdag en woensdag les op locatie in Rotterdam Zuid. Op de de overige dagen zijn de lessen via Zoom.

Ben je nieuw? Bestel een introductieles via Zoom van 50 min, tijdelijk voor 32,50 of doe een introductieles op locatie slechts voor 43,50.

Mogelijk zie je in onze agenda dat er niet zoveel plekjes vrij zijn op korte termijn. Het klopt inderdaad dat we een beetje vol zitten. Dit omdat we veel aanmeldingen hebben en onze leerlingen die inmiddels hun les pakket volgen vooruit gepland staan. Als je bereid bent om iets langer te wachten zou je alvast je les kunnen inplannen voor de maand juni, juli, augustus, september enz.

Tot snel!

Zangcoaches

Nanda Akkerman
Ben je een intermediate zanger of een professionele zanger, zing je graag covers of maak je je eigen muziek? En hou je van soul, pop, r&b en gospel muziek? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Boek vandaag nog een introductie les. Tot snel!
Faure Verbrugge
Ben je een beginnende of intermediate zanger, zing je graag covers of maak je je eigen muziek en hou je van pop/rock muziek? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Boek vandaag nog een introductie les. Tot snel!

Een zangles boeken

Zangproducten