Plan jouw eerste privé zangles

Tijdens jouw eerste privé zangles maken we kennis door middel van een kort gesprekje wat jou drijft om te zingen, waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen leren. We zingen samen een simpel liedje, doen wat zang- en stemoefeningen om vervolgens aan de slag te gaan met een couplet en refrein van één van jouw favoriete songs. Na deze les krijg je direct technieken mee om het maximale uit jouw stem te halen.

Fysiek of via Zoom?

Op het moment is er op de maandag, dinsdag en woensdag les op locatie in Rotterdam Zuid. Onze lessen via zoom zijn op het moment minder beschikbaar, maar mocht je graag deze voorkeur hebben en je ziet geen plekje in de agenda, mail dan even naar zangstudio@nandaakkerman.nl

Ben je nieuw? Doe een introductieles op locatie slechts voor 45,- of bestel een introductieles via Zoom van 50 min, tijdelijk voor 35,-.

Tot snel!

Zangcoaches

Nanda Akkerman
Ben je een intermediate zanger of een professionele zanger, zing je graag covers of maak je je eigen muziek? En hou je van soul, pop, r&b en gospel muziek? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Boek vandaag nog een introductie les. Tot snel!
Faure Verbrugge
Ben je een beginnende of intermediate zanger, zing je graag covers of maak je je eigen muziek en hou je van pop/rock muziek? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Boek vandaag nog een introductie les. Tot snel!

Een zangles boeken

Zangproducten