Site Loader

Zangles voor kinderen, met veel plezier een goede zangtechniek ontwikkelen

Zangles voor kinderen is spelenderwijs leren zingen en muziek maken. Een muzikale ontdekkingstocht met het leren zingen van bekende liedjes, leuke oefeningen voor ritme en uitspraak en indien gewenst leren spelen van piano. Vanaf +- 8 jaar. Ook 1 op 1 via Zoom.

Zangles voor Kinderen

Zangles voor kinderen is gezond en ontwikkelt een gevoel van geluk.

In zangles voor kinderen leert jouw kind op een ongedwongen, plezierige manier beter zingen. Het maakt niet uit of jouw kind nog muzikaal wilt ontdekken of dat je kind moet worden voorbereid op een auditie. In de zangles voor kinderen staat de kracht van het kind centraal en ontwikkelt zij of hij zich niet alleen muzikaal, maar ook mentaal en emotioneel.

De lessen kunnen 1 op 1 worden gegeven, maar ook voor een duo, trio of meer. De zanglessen voor kinderen duren 25 of 50 minuten. Een losse zangles voor 25 minuten kost 27 euro. Een losse les van 50 minuten kost 52,50. Mocht je meer kinderen hebben zoals een duo, trio of meer, neem dan even contact op.

Luna

Sinds ik lessen bij Nanda volg heb ik veel meer uit mijn stem kunnen halen dan dat ik eerst deed. De lessen zijn altijd gezellig en ik voel me erg op mijn gemak. Per les zijn we gericht met iets bezig en dat is heel prettig. Ik leer veel tijdens de lessen op een leuke manier.

Jayda (Girlband UNITY)

Omdat ik vaak zing en dans tegelijk was het soms best lastig om verstaanbaar te blijven tijdens het het zingen, maar sinds ik hier zangles heb gekregen heb ik geen last meer van mijn stem en haal ik er nog meer plezier uit.

Yewell

Door Nanda’s zanglessen merkte ik dat ik minder bang werd om te zingen en daardoor heb ik mijn eerste optreden gegeven op het grote podium bij Theater Zuidplein.

Zangles voor kinderen in Rotterdam of online via Zoom?

Boek nu jouw eerste privé zangles met één van onze top zangcoaches! (Tijdelijk beschikbaar als introductie les).

Wat kost een privé zangles – Lespakketten en kosten

Bij Zangstudio Nanda Akkerman heb je de mogelijkheid voor het plannen van meerdere losse privé zanglessen of kan je kiezen voor een lespakket van 6 maanden.

We hebben nu tijdelijk twee introductie lessen. Een introductieles via Zoom voor 35,- en een introductie les op locatie voor 45,- euro. Beide duren 50 minuten. Een losse privé zangles kost 70 euro met een duur van 60 minuten. Na een eerste les kan je kiezen om in één keer 10 losse lessen af te nemen van 50 minuten of een lespakket van 6  maanden die in maandelijkse termijnen worden betaald.  Een losse les van 50 minuten kost 57 euro. Bij een lespakket van 6 maanden ben je voordeliger uit. Bij kinderen en jongeren onder de 21 jaar wordt er geen btw in rekening gebracht.

 

Voordelig Lespakket van 6 maanden:

 • 10 of 20 zanglessen van 50 minuten verdeeld over 6 maanden
 • Om de week of wekelijks te volgen
 • Rekening houdend met vakanties
 • Stappenplan op maat met een korte en lange termijn doel
 • Nu tijdelijk een introductieles via Zoom voor slechts 35,- of op locatie voor 45,-

 

Losse lessen per 10:

 • Flexibel in te vullen
 • Om de week, wekelijks of maandelijks te volgen
 • In één keer vooruitbetaald
 • Stappenplan op maat met een korte en lange termijn doel
 • Iets duurder dan een lespakket
 • Nu tijdelijk een introductieles via Zoom voor slechts 35,- of op locatie voor 45,-
Nanda Akkerman
Ben je een intermediate zanger of een professionele zanger, zing je graag covers of maak je je eigen muziek? En hou je van soul, pop, r&b en gospel muziek? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Boek vandaag nog een introductie les. Tot snel!
Faure Verbrugge
Ben je een beginnende of intermediate zanger, zing je graag covers of maak je je eigen muziek en hou je van pop/rock muziek? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Boek vandaag nog een introductie les. Tot snel!

Zangles voor kinderen in Rotterdam of online via Zoom?

Boek nu jouw eerste privé zangles met één van onze top zangcoaches (Tijdelijk beschikbaar als introductie les)